Burdan indiriyoruz Multi hack resimli baştan sona anlatım, ipuçları, süper
Öncelikle bu konu için çok uğraşdım emeğe saygı + rep konunun amacı multi hack bilmeyen bir kişinin kalmaması ve bazı ipuçlarını sizlere iletmek.
önemli!
Bunlar bize gelen şikayetler ve çözümleri:
1.Hilenin çalışamsı için karakter değişikliğindeyken hielyi açın ve çalıştığını resimde 0 0 yzan yer de başka sayılar varsa anlayabilirsiniz.
2.Oyunu slip başatn yüklemeye gerek yoktur!
İşe multi hacki indirmek ve çalıştırmak ile başlamalıyız.
indirmek için :
http://rapidshare.com/files/142628341/MULTIHACK_2.5.rarbu iki adresten birinden indirin şifre:
www.metin2.biz dir (link
.Hile hata veriyorsa bana mesaj ayzı ingilenicem.
indirdiysek şimdi çalıştırmamız lazım bunun için karakter değişikliğine geliyoruz ve alta alıp( alt + tab ) multi hacki açıyoruz sonra alta aldığımız oyuna girip başla diyoruz ve hack çalışıyor.
şimdi asıl mesele ney ne işe yarar? (resimli anlatım)
Orjinal Boyutunda Açmak İçin ( 800x600 ve 655KB ) Buraya Tıklayın
gördüğünüz gibi hacki ikiye ayırdım ve tek tek anlatıyorum.
1.bölüm:Bu bölüm ışınlanma ve ünlü canavar çekme kısmı
Gördüğünüz harita bi ülkenin 1.şehri gıallı vıllaggıo 1 yazan yerden haritalara bakabilrsnz.Ordan bulunduğumz yerin haritasını seçiyoruz ve o yerin yerine orasının haritası geliyor.daha sonra haritanın üzerine geliyoruz ve gitmek istdeğimiz yeri seçiyoruz.bakın burası önmli 00 yazan yer şuan bulunduğunuz yer metin2.biz yazan yerler ise gideceğiniz eyr haritaya tıklayınca metin2.biz yazan yerin yerine gitceğiniz yerin koardinatları çıkar sonrada teleport yazisina tıklıyoruz ve gitceğimiz yere gidiyoruzzz....
Canavar çekme için lock mobsa bunu durdurmak için unclok mobsa basacağız.
2.bölüm:Asıl önemli bölüm bu.Burayı tek tek açıklayacağım.
attack speed(vuruş hızı):Burayı attırdığımızda daha hızlı vururuz.
Movie spedd(hareket hızı):Burayı arttırdığımızda daha hızlı koşarız
attack range:Bunu ne kdr büyültürseniz o kadar geniş bi alana vurursunuz.
combo ve altındaki:Bunlar vuruş stilleri farklı vurmanızı sağlar.
veeeeeeeeeeee
ipuçları:
1: değerleri şu şekilde yaparsanız daha ii vurursunuz:
atak hızı : 2,5
hareket hızı :5
1 hit atak :5/270
range:ellemeyin
görün süper olacak.
2:diğelim öldünüz hemen lock mobsa basin ve şehirde doğ diin doğduğu zaman unclok mobs diin şehirde başlamış gibi olursunuz ama burada başlamış olursnz hemde ex gitmez
3: Dc yememek (oyundan atılmamak) için lock mobs yaparken hız ayarları ile oynamassanız dah üzün süre oyunda kalırsınız.Bunu eyrine ultimate hack ile hiz ayarlari ile oynayın.