M2-Metin2 Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
M2-Metin2 Forum

MMOG OYUNLAR...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

bu da bnim fikram kendim yaptim

2 posters
YazarMesaj
TavuX
TavuX
TavuX
TavuX

Erkek
Lakap : yeMek

bu da bnim fikram kendim yaptim Empty
MesajKonu: bu da bnim fikram kendim yaptim   bu da bnim fikram kendim yaptim Icon_minitimeC.tesi Eyl. 06, 2008 12:34 am

bir kadın varmis hiç cocugu ol muyomus bigün allahaduva etmis allahım bnim bir erkek cocugum olsun ona un uzun daı koyacamdemis bie erkek cocugu olmus onun adia tikitikitampochliberlicivitirtampo koymus birde kizim olsun die duva etmis oda olmus onunadinada c koymus bunlar bi gün ailecek havuza gitmisler tikitikitampochliberlicivitirtampo yüzmeyi bilmeden havuza atlamis ve bogulmaya baslamis kardesi c annesine gitmis anne anne tikitikitampochliberlicivitirtampo boguluyo demis oda gitmis bey bey tikitikitampochliberlicivitirtampo boguluyo demis beyde hadi ozm tikitikitampochliberlicivitirtampo kurtralim demisler ama tikitikitampochliberlicivitirtampo ölmüs:D:D
TavuX
TavuX
TavuX
TavuX

Erkek
Lakap : yeMek

MesajKonu: Geri: bu da bnim fikram kendim yaptim   bu da bnim fikram kendim yaptim Icon_minitimeC.tesi Eyl. 06, 2008 12:35 am

bunu ben ve kuzenim yaptik ve bunun üzerine ali sagdon soldan die seyler koyuldu
hackerman
TavuX
TavuX
hackerman

hackerman
Seçim Listesi: 50

MesajKonu: Geri: bu da bnim fikram kendim yaptim   bu da bnim fikram kendim yaptim Icon_minitimeC.tesi Eyl. 06, 2008 9:54 am

bunu bilioyrum serviste anlatmıştın ama tikitikitamponun adını unutmuştum Razz

bu da bnim fikram kendim yaptim
1 sayfadaki 1 sayfası