M2-Metin2 Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
M2-Metin2 Forum

MMOG OYUNLAR...

AnasayfaAnasayfa  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  

___Şok Şok Şok Cheat Engine İtemi Gercek Yapma__

YazarMesaj
TavuX
TavuX
TavuX
TavuX

Erkek
Lakap : yeMek

___Şok Şok Şok Cheat Engine İtemi Gercek Yapma__ Empty
MesajKonu: ___Şok Şok Şok Cheat Engine İtemi Gercek Yapma__   ___Şok Şok Şok Cheat Engine İtemi Gercek Yapma__ Icon_minitimeC.tesi Eyl. 06, 2008 12:54 am

Evet Yanlış Duymadınız Tek Gereken Valueler Cheat Engine Ve 2 Adet Cok Ezig Bir Char.

Şu Anda Bütüm İtemlerim +9.
Gereken ŞuNese Önce 1. Ezig Cahrla 10 Lwla KadarKasıp O Lwla Kadarkı Bütün Biyolog Gorevlerini Ogrenin Ve Bir Kenara Yazın Ardından 2. Ezig Chara Geçin Ve 10 Lwlw Kadar Kasın Ancak Biyolog Gorevlerini Yapmayın 10 Lwl Olunca Biyolog Görevinde Verdigi İtemi İtemi 2. Gorevde Verbilri Unntum 42 Lwlım
İlk İtem Verdigi Biyolag Gorevini Yapınca Tam Ödülü Alırken Yani Pencre Gelcek Ama Ok Basmıcaksınız 1. Ezig Cahrdan Ogrenik Hangi İtemi Verceni Ornegin Keşiş Plaka +2 Valesini Cheat Enginde Arama Tipini All(Bytes To Double) Ve Aşada Bitide All Yapıp Arıyorus Bissrü Souç Çıktı. Şimdi 2. İtem Veren Biyolg Gorevini Yapyoruz Ve Son İsitdigi Bitkiyi Veir Vermes Masaüstüne Basyoruz Ve Ne Verckese Valesini Yazaıp Next Scana Basyoruz.Tek Sonuç Kalıyor Ve İndirp Ne Almak İstiyorsak Valesini Yazıyoruz.Ve Oyuna Doup Dvm Edyor Oek Diyoruz Ve Ornesgin Dolnay +9 Cebte Sonra Ticaretle Kendi Cahrma Atyoruz. Bakın Başkaları Gibi Yok Önce Rep Fln Yapmadım Devrim Yapcak Bir Hile Yayamyın Gmler Kaptır.

alintidir!!!

___Şok Şok Şok Cheat Engine İtemi Gercek Yapma__
1 sayfadaki 1 sayfası